Wie zijn wij?

Petra, Alla, Jolanthe en Nikki vormen samen het team van OPPN.  Ons team bestaat uit psychologen en orthopedagogen of zijn in opleiding. Wij zullen ons kort aan u voorstellen.

Petra Nijs, MSc.

Praktijkhouder, GZ-Psycholoog, Register Psycholoog NIP/ Kinder & Jeugd,
NVO Orthopedagoog, Speltherapeut, trauma therapeut (VEN), Certified Cogmed Coach.

Mijn naam is Petra Nijs. Na een aantal jaren voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs ben ik door gaan studeren voor orthopedagoog. Ik ben aan de universiteit van Utrecht afgestudeerd, met als specialisatie leerproblemen. Daarnaast ben ik in het bezit van de diagnostiekaantekening, ben ik geregistreerd orthopedagoog bij het NVO en GZ-psycholoog en Registerpsycholoog NIP: Kinder & Jeugd.

Na een aantal jaren bij diverse vrijgevestigde praktijken te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om mij meer te richten op mijn eigen praktijk. Het uitzoeken en afstemmen van wat helpt zie ik als een uitdaging en doe ik met erg veel plezier. Mijn visie is om kinderen en hun omgeving te helpen door echt te luisteren, begrijpen en samen te werken door enthousiasme, leergierigheid en een open blik. Om mij te blijven professionaliseren volg ik regelmatig cursussen. Naast het bijwonen van cursussen volg ik intervisie/supervisie en werk ik nauw samen met andere collega’s in het vak.

Naast mijn werk ben ik moeder van drie kinderen en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met het maken van (kinder)kleding.

 

Ik ben werkzaam op de locatie in Brielle en Dronten.

OPPN Brielle Petra Nijs, MSc.

Het team

OPPN Brielle Alla

Alla Shuker, MSc. Basispsycholoog i.o. tot Registerpsycholoog NIP/ Kinder & Jeugd

Mijn naam is Alla Shuker. Ik heb de Master Klinische Kinder-en Jeugdpsychologie gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds jongs af aan wist ik dat ik in de toekomst met kinderen en jongeren zou willen werken. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik door middel van hard werken, maar zeker ook door stimulatie vanuit mijn omgeving, mijn droom waar heb mogen maken. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat het naast erg leuk, ook erg belangrijk is om kinderen waar nodig een handje te helpen. Mijn visie is dan ook om kinderen en hun omgeving zo goed mogelijk te helpen door een luisterend oor te bieden en samen te werken, zodat zij zich later weer op eigen kracht verder kunnen ontwikkelen en zo ook hun dromen kunnen najagen. Ik kijk er naar uit om samen met uw kind zijn/haar doelen te bereiken en daarbij een positieve bijdrage te leveren aan zijn/haar welzijn!

 

Alla is werkzaam op de locatie in Brielle

Jolanthe Overgaauw, MSc.
Orthopedagoog

Jolanthe is sinds 2023 werkzaam als Orthopedagoog binnen de praktijk. Jolanthe heeft veel ervaring in het behandelen  van kinderen/jongeren en begeleiden van hun ouders met verschillende problemen zoals angst, zelfvertrouwen, ADHD, emotieregulatie, sociale vaardigheden, autisme en problemen op het gebied van leren (o.a. executieve functies). 

 

Jolanthe is werkzaam op de locatie in Brielle.

Nikki van der Haas, i.o. tot Basispsycholoog

Mijn naam is Nikki van der Haas. Op dit moment volg ik de master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik vind het heel leuk om kinderen en jongeren te helpen en te ondersteunen. Ieder kind is uniek en met behulp van een positieve benadering, een luisterend oor en een goede samenwerking zorgen we dat elk kind zich gehoord en begrepen voelt. Hiermee kan elk kind het beste uit zichzelf halen.

 

Nikki loopt stage op de locatie in Brielle