Kosten

OPPN heeft zowel met de gemeente Nissewaard als met de gemeente Voorne aan Zee contracten. Klik bij de gewenste gemeente voor meer informatie over de vergoeding en de aanmelding.

Daarnaast opent OPPN in 2024 zijn deuren in Dronten. OPPN is momenteel bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het aangaan van een contract met de gemeente Lelystad en hopelijk in de toekomst ook met de gemeente Dronten. 

U kunt er ook altijd voor kiezen om u particulier aan te melden bij de praktijk.

  • Intake (60 minuten) (95 euro)
  • Behandeling per uur* (waarvan 45 minuten cliënt gericht) (95 euro)
  • Cogmed training (850 euro)
  • IQ onderzoek (695)

Overige onderzoeken dienen afgestemd te worden.

OPPN Brielle emoties

Gemeente Nissewaard

OPPN heeft met de gemeente Nissewaard per 01-01-2020 een samenwerkingscontract. Bent u woonachtig in deze gemeente, dan komt uw kind mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de gemeente.

Aanmelding kan middels een verwijzing van de huisarts of het jeugdondersteuningsteam van Nissewaard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OPPN of met de Gemeente Nissewaard (zie onderstaande link)

www.nissewaard.nl/zorg-en-welzijn/producten-zorg-en-welzijn/jeugdhulp.htm

Bent u in het bezit van een verwijsbrief (van de huisarts of het jeugdondersteuningsteam) gericht voor behandeling en/of onderzoek bij OPPN dan kunt u zich aanmelden via deze link. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen of de hulpvraag passend is bij OPPN. Wij nemen pas cliënten aan als er eerst vanuit OPPN overleg is geweest met de huisarts, jeugdondersteuner (gemeente), POH-GGZ of ouders/jeugdigen zelf! 

Wilt u zich particulier aanmelden, vindt u het fijn als wij met u meedenken in het aanmeldingsproces of wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op via het contactformulier.

Gemeente Voorne aan Zee

OPPN heeft met de gemeente Voorne aan Zee per 1 januari 2023 een samenwerkingscontract. Bent u woonachtig in deze gemeente, dan komt uw kind mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de gemeente.

Aanmelding kan middels een verwijzing van de huisarts (bij een enkelvoudige hulpvraag) of via het gebiedsteam (jeugdconsulenten) van de gemeente (sowieso als u meer dan één hulpvraag heeft). Zij zullen met u afstemmen welke hulp er nodig is en wie dit mogelijk het beste kan oppakken. Aanmelden bij de gemeente kan via: https://www.voorneaanzee.nl/jeugdhulp of telefoonnummer 140 181

Bent u in het bezit van een verwijsbrief (van de huisarts of het gebiedsteam) gericht voor behandeling en/of onderzoek bij OPPN dan kunt u zich aanmelden via deze link. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen of de hulpvraag passend is bij OPPN. Wij nemen pas cliënten aan als er eerst vanuit OPPN overleg is geweest met de huisarts, jeugdconsulent (gemeente), POH-GGZ of ouders/jeugdigen zelf! 

Wilt u zich particulier aanmelden, vindt u het fijn als wij met u meedenken in het aanmeldingsproces of wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op via het contactformulier.